1. Prover hem
  2. Gratis prover av Mjau

Gratis varuprov från Mjau

Gratis varuprov från Mjau

Katter har blivit allas favoritdjur: de är tysta och smygande; de är bedårande och har en unik personlighet. Och om du vill ge dem en gåva som inte bara kommer att underhålla och roa dem utan också vara ett dekorativt inslag i ditt hem, är det dags att kolla in de alternativ som Mjau erbjuder.

Genom att begära ett gratis prov av dessa produkter kommer du att kunna se hur mångsidiga de är för katter, och alltid ta hand om deras säkerhet framför allt. De är moderna möbler, lätta att montera hemma och du kommer att älska både deras färger och deras funktionalitet: du kan till och med dekorera dem genom att placera växter på dem.

Vilka prover av varumärket Mjau kan jag få prova gratis?

Det första du bör veta är att dessa produkter är mycket säkra för din katt, tillverkade med de bästa och mest beständiga materialen. När möblerna en gång kommer till ditt hem tar det bara 5 minuter att montera den, så denna aspekt blir aldrig en komplikation.

Det moderna utseendet på varje möbel ger elegans till alla utrymmen i ditt hem, även om det är kattmöbler. Den kan anpassas med kuddar i olika färger, vilket gör den perfekt för ditt utrymme.

Det finns olika typer av möbler som du kan komma åt via gratisprover: till exempel finns det kuber som inte bara tjänar din katt att vila och leka utan ser perfekt ut som ett nattduksbord eller soffbord i ditt vardagsrum. Det finns en annan kubmodell, med en liten säng på ytan, perfekt för att ge ditt husdjur störst komfort.

Om din katt är mer äventyrlig kan du inte bara välja en kub utan ett kubtorn för att göra varje dag hemma till ett äventyr. Först kan du börja med att beställa gratisprovet av tvåkubstornet eller tvåkubstornet med en kull på toppen. Endast de mest vågade katterna vågar leka i trekubstornet med en säng överst, som också fungerar som ett dekorativt element eftersom du kan ordna böcker eller växter, till exempel på trappstegen.

Det bästa är att när du får en av dessa Mjau-möbler kan du ändra kubernas orientering och fördelning som fungerar bäst för dig och din katt. Allt enkelt och på några minuter. Och så länge tornet förblir stabilt kan du lägga till mer än tre kuber i strukturen. Allt beror på hur mycket din katt hoppar och hur smidig han är.

En annan positiv aspekt av dessa möbler är att de är gjorda av giftfria fibrer, vilket gör det kattsäkert. Och kuddarna som medföljer kan tvättas utan problem med mild tvål.

Dessa modulära möbler är det bästa valet för din katt, där han kan sova, vila och leka när han vill. Ge den mest kreativa presenten till ditt husdjur genom att begära ett gratis prov och visa din tillgivenhet på detta sätt.

Du registrerar dig för dragningen, utan ditt samtycke att vi förmedlar dina personuppgifter specificerat i våra villkor.

Jag accepterar kommunikationen av mina personuppgifter för marknadsföringssyften enligt villkoren i integritetspolicyn.

Vill du hålla dig informerad om fler erbjudanden eller utlottningar?
INTE NU
ACCEPTERA
Vill du hålla dig informerad om fler erbjudanden eller utlottningar?
INTE NU
ACCEPTERA